Fascial Flow

Fascial Flow® er en både dynamik og meditativ bevægelsesform, der fremmer kroppens egen healing og evne til selvregulering.

Fintflydende mikrobevægelser og specifikke lyde bringer knogler, bindevæv og væske i vibration, skiftevis med øjeblikke af dyb stilhed.

De dynamiske sekvenser toner kroppen funktionelt og strukturelt. Det ændre kropsholdningen og giver adgang til den oprindelige livskraft.

De rolige og blide bevægelses- og åndedrætssekvenser bruges til at lande opmærksomheden i kroppen.

Herefter bruges det bevidste nærvær til at gå på opdagelse i kroppen, gennem bindevævet og væskesystemet.

Det tillader sindet at slappe af, nervesystemet at reguleres og giver en mærkbar og sanselig oplevelse af velvære og nærvær – en slags kropslykke.

“Kropslykke er som en stille bølge der komme listende når sindet slapper af.”

Effekterne af Fascial Flow® er blandt mange: øget vitalitet og overskud, forbedret kropsholdning, ændring af uhensigtsmæssige mønstre, større sansning, kreativitet, livskraft og boblende væren.

Jeg underviser i  Fascial Flow på såvel hold som individuelle timer.

Endvidere bruger jeg enkelte af elementerne i min terapi, da de er rigtig gode til at få nervesystemet til at falde til ro. Andre elementer er rigtig gode til at forankre en tro på sig selv i kroppen.

For stressramte er det en ren lise for kroppen. At se en stressramt komme ind af døren den første dag og efter et 6 ugers forløb se hvordan anspændtheden i krop og ansigt er forsvundet eller i hvertfald blevet meget mildere. Det er et mirakel.